Η Εταιρεία

Η  εταιρεία   SARAFURS  απο  το  1980  δραστηριοποιείται  στο χώρο της οικολογικής γούνας  και απο το 2007  ξεκίνησε την δραστηριότητα στο χώρο του παιδικού  βαπτιστικού  ενδύματος.Ιδρύθηκε και στεγάζεται στην Αθήνα απο τον Ευάγγελο Λεχοβίτη,την  Κωνσταντίνα  Λεχοβίτη  και  τα παιδιά  τους  Σάρα Λεχοβίτη  και ‘Ελενα Λεχοβίτη.Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και εμπορία οικολογικής γούνας και μάλλινων (BE-BE,Παιδικά,Γυναικεία) και την κατασκευή βαπτιστικών ενδυμάτων.

Συνεχίζουμε την τέχνη της υψηλής ραπτικής παρουσιάζοντας τα δικα μας πρωτοποριακά δημιουργήματα  είμαστε οι ιδιοι εμπνευστές κάθε σχεδίου και δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια προσπαθόντας να επιλέξουμε υφάσματα με εξαιρετική υφή και ποιότητα.

Όσων αφορά το βαπτιστικό ρούχο η ανάγκη για κάτι ιδιαίτερο μας οδήγησε στην δημιουργία μιας συλλογής  με υψηλή αισθητική και αναδρομές σε παλαιότερες εποχές  όπου ο ρομαντισμός και η καλαισθησία ήταν αλληλένδετα με το στύλ.

Η εταιρεία μας λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε εκθέσης και έχει πλούσιο πελατολόγιο σε Ελλάδα και εξωτερικό έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου.Η εμπιστοσύνη των πελατών μας στηρίζεται  στην άριστη ποιότητα των υφασμάτων και την Ελληνική κατασκευή (Κοπή & Ραφή).Σχεδιάζουμε,παράγουμε και προμηθεύουμε πολυαριθμους πελατες σε ολη την ελλαδα.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών που είναι και ο σημαντικότερος λόγος που μας έχει καθιερώσει στον τομέα αυτό.
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα κάθε μας πελάτη σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ: ΛΕΧΟΒΙΤΗ ΣΑΡΑ – ΕΛΕΝΑ,

ΛΕΧΟΒΙΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ